Het bijhouden van onderhoudsplannen en werkzaamheden die aan uw machines worden uitgevoerd met Husqvarna Connect

Husqvarna Connect kan u helpen bij het bijhouden van de onderhoudsschema's en de werkzaamheden die aan uw producten worden uitgevoerd. Als u een Bluetooth-product of een zitmaaier (200-serie of X-model) hebt, kunt u Husqvarna Connect u automatisch laten herinneren wanneer het tijd is voor onderhoud en u door de onderhoudsprocedure laten leiden.

Via Bluetooth verbonden producten en zitmaaiers (200-serie of X-modellen)

Welk onderhoud heeft mijn product nodig?

Wanneer het tijd is om onderhoud uit te voeren aan een product dat is verbonden met Bluetooth of een zitmaaier (200-serie of X-model), wordt een onderhoudsherinnering, aangegeven door een moersleutelpictogram, weergegeven in de productlijst in de Husqvarna Connect-app.

Maintenance reminder in Husqvarna Connect - maintenance wrench icon

De timing van de onderhoudsherinnering is gebaseerd op hoe het product wordt gebruikt.

Selecteer het product om de volledige onderhoudsmelding op het tabblad Overzicht weer te geven.

  • Voor zitmaaiers (X-modellen en 200-serie) biedt Husqvarna Connect veel extra informatie in de onderhoudsherinnering, zoals wat u moet doen en welke reserveonderdelen u nodig hebt. Zie Onderhoudsherinneringen gebruiken voor zitmaaiers (X-modellen en 200-serie).
  • Voor Bluetooth-producten moet het product via Bluetooth zijn verbonden met de Husqvarna Connect-app om de herinnering te laten verschijnen. Zodra de onderhoudsherinnering is verschenen, wordt deze weergegeven totdat u ervoor kiest deze te verwijderen, ongeacht of het product via Bluetooth is verbonden of niet.

Maintenance reminder in Husqvarna Connect - maintenance message

Voltooi het onderhoud

  1. Tik op de herinnering om deze te openen en controleer welk onderhoud nodig is.
  2. Voer het vereiste onderhoud uit.
  3. Sla het onderhoud indien gewenst op in het digitale onderhoudsboek.
  4. Tik op Onderhoud voltooid.

De onderhoudsherinnering wordt nu verwijderd en de informatie wordt opgeslagen in het digitale onderhoudsboek als u dat wilt.

Een onderhoudsherinnering verwijderen

Wanneer al het onderhoud is uitgevoerd en u de herinnering wilt verwijderen, opent u de herinnering, selecteert u of u het onderhoud wilt opslaan in het digitale onderhoudsboek en tikt u op Onderhoud voltooid.

Geen onderhoud nodig

Als er geen lopende onderhoudswaarschuwingen of foutmeldingen zijn, ziet u een grijs moersleutelpictogram en een bericht"Klaar voor de start!".

Geen herinneringen ontvangen?

Als u geen onderhoudsherinneringen ontvangt, probeer dan uw Husqvarna Connect-app bij te werken.

Andere producten

Selecteer Onderhoud op het tabblad Ondersteuning in de Husqvarna Connect-app om informatie te bekijken over specifieke onderhoudsschema's en activiteiten voor uw product. Hier kunt u eenvoudig zien welk type onderhoud u zelf kunt uitvoeren en wat een dealer moet doen.

Volg de stapsgewijze instructies en noteer het uitgevoerde werk indien gewenst in het digitale onderhoudsboek onder Ondersteuning > Onderhoudsboek.

Was dit artikel nuttig?