Assortiment CEORA™-robotmaaiers voor grootschalig gazononderhoud

Het CEORA™-robotmaaiersysteem kan gebieden tot 75.000 m² per dag maaien (afhankelijk van de gewenste graskwaliteit), zonder begrenzingsdraden en met gebruik van de innovatieve GPS-technologie (EPOS). De unieke systematische maaimethode biedt perfecte graskwaliteit in alle omstandigheden en met afstandsbediening en beheer op afstand hebt u overal volledige controle. Bij leasen van CEORA™ is diefstal- en beschadigingsbescherming ingrepen.

  • Lease-opties beschikbaar
  • Gratis 30 dagen proefperiode met geld terug-garantie
  • Inclusief 30 dagen HyperCare
Automower 535 AWD Facility management

Het assortiment Automower®-robotmaaiers voor onderhoud van complexe en steile gazons

Automower®-robotmaaiers zijn geschikt voor kleinere gebieden dan CEORA™, hellingen tot 70% en zijn een ideale keuze voor gebieden tot 6.000 m²/dag, afhankelijk van de gewenste graskwaliteit. Ze maken gebruik van slimme technologie die automatisch een klein beetje gras per keer maait terwijl het gazon op natuurlijke wijze wordt bemest, waardoor een betere gazonkwaliteit dan bij gebruik van traditionele maaiers ontstaat. De maaiers hebben ook afstandsbediening en beheer op afstand. Diefstal- en beschadigingsbescherming is inbegrepen bij leasen.

  • Lease-opties beschikbaar
  • Gratis 30 dagen proefperiode met geld terug-garantie
Automower 550H

Betrouwbare werking 24/7

Automower® werkt dag en nacht, is weerbestendig en levert geweldige resultaten, zelfs in natte omstandigheden. Bovendien stoppen geavanceerde sensoren de maaier voordat er gevaar optreedt. En de professionele interface biedt bescherming tegen ongeoorloofde interventies. Als Automower® wordt gestolen, wordt hij onmiddellijk vergrendeld, gaat er een alarm af en de ingebouwde GPS geeft aan waar de maaier zich bevindt.

Automower landscape image

Minder belastend voor het milieu

Aangezien de Automower® een elektrische grasmaaier is, heeft deze maaier geen directe uitstoot en kunt u de impact op het milieu aanzienlijk beperken. Bovendien is het apparaat geruisloos. De maaitechniek met scherpe, draaiende messen en de innovatieve motor verminderen het geluid aanzienlijk, waardoor 24/7 uur per dag en 7 dagen per week kan worden gemaaid in gebieden met geluidsbeperkingen. De afbeelding rechts, die is gebaseerd op een praktijktest, laat duidelijk het grote verschil zien tussen hoe ver het geluid van een Automower® en het geluid van een maaier met benzinemotor draagt. Wilt u volledig duurzaam gaan werken? Bekijk ons assortiment accuproducten.

Before & After cutting result with Husqvarna Automower

Maak van elk gazon een groen tapijt

Waar u uw Automower®-robotmaaier ook inzet, hij levert altijd een uitstekend resultaat. Doordat de maaier het gras per keer maar een klein stukje maait, kunnen de drie vlijmscherpe snijmessen een gazonkwaliteit leveren die met conventionele messen niet kan worden bereikt. De voedingsstoffen en het vocht in het zeer fijne maaisel vormen een constante bron van bemesting, zodat het gazon gezond en weelderig groen blijft. Bovendien laten robotmaaiers dankzij hun willekeurige maaipatroon en lage gewicht geen zichtbare sporen achter.

Automower 550H

Maak kostbare tijd vrij

Automower® zou wel eens uw beste investering ooit kunnen worden. U bespaart uren werk, zodat er meer tijd over blijft voor taken waarbij uw vaardigheden beter van pas komen en u meer toegevoegde waarde voor uw klanten kunt leveren. Dankzij het robuuste ontwerp, de elektromotor en de Li-ion-accu die lang meegaat, heeft de maaier een lange levensduur en vereist hij veel minder onderhoud dan conventionele maaiers. Hiermee bespaart u op de lange termijn veel geld.

Fleet Services Inventory iPad Automower

Volg uw apparatuur

Vergeet handmatige bediening. Met ons digitale beheerprogramma Husqvarna Fleet Services™ blijft u op de hoogte en kunt u uw accumachines (en uw apparatuur op benzine) beheren waar u ook bent. Met een telefoon, tablet of laptop kunt u een kaartweergave van uw machines openen, diverse uitgebreide statistische gegevens bekijken, de servicegeschiedenis van elke machine raadplegen en meldingen ontvangen als machines toe zijn aan onderhoud.

Zo werkt het

Stockholm, Zweden
De Automower® EPOS-robotmaaier van Husqvarna heeft het beheer van de populaire groengebieden in Royal Djurgården in Stockholm eenvoudiger en flexibeler gemaakt dankzij de draadloze installatie.
Odense, Denemarken
Bij dit wooncomplex van bijna 3,5 hectare in Odense, Denemarken zorgen 10 robotmaaiers van Husqvarna ervoor dat hellingen en gazons, evenals het voetbalveld, altijd netjes zijn gemaaid.
Edinburgh, Verenigd Koninkrijk
Voor het gazononderhoud in gemeenteparken, een begraafplaats en bij een school heeft Edinburgh in plaats van tractoren gekozen voor Automower®. Beheerders staan versteld van het resultaat.