Met behulp van het digitale onderhoudsboek in Husqvarna Connect

Met het digitale onderhoudsboek in Husqvarna Connect kunt u bijhouden welk type onderhoud is uitgevoerd op uw product en wanneer.

Volg de onderstaande stappen om informatie toe te voegen aan het digitale onderhoudsboek.

Een nieuwe onderhoudsmelding toevoegen aan het onderhoudsboek

Open de Husqvarna Connect-app en selecteer uw product.

Selecteer het tabblad Ondersteuning.

Selecteer Onderhoudsboek.

Tik op het plusteken om een nieuwe onderhoudsmelding toe te voegen.

Voer informatie over het onderhoud in en tik op Opslaan.

Opmerking: Als uw product is verbonden via Bluetooth, worden de motoruren automatisch toegevoegd.

Een onderhoudsmelding in het onderhoudsboek bewerken

Open de Husqvarna Connect-app en selecteer uw product.

Selecteer het tabblad Ondersteuning.

Selecteer Onderhoudsboek.

Tik op de onderhoudsmelding die u wilt bewerken.

Tik op de pen in de rechterbovenhoek .

Bewerk uw onderhoudsinformatie en tik op Opslaan.

Een onderhoudsmelding verwijderen uit het onderhoudsboek

Open de Husqvarna Connect-app en selecteer uw product.

Selecteer het tabblad Ondersteuning.

Selecteer Onderhoudsboek.

Veeg naar links op de onderhoudsmelding die u wilt verwijderen en tik op het pictogram Verwijderen.

Wie kan zien wat ik in het onderhoudsboek schrijf?

De informatie die u toevoegt aan het onderhoudsboek is aan het product gekoppeld, niet aan de eigenaar.

Als u het product verkoopt en de nieuwe eigenaar voegt het product toe aan zijn of haar Husqvarna Connect-account, dan kan de nieuwe eigenaar de informatie bekijken die u hebt toegevoegd aan het onderhoudsboek.

Opmerking: Op dit moment heeft uw dealer geen toegang tot de informatie in het onderhoudsboek.