De satellietkaartweergave bijwerken in Automower® Connect

De satellietkaartweergave die wordt gebruikt in de app Automower® Connect is afkomstig van Google Earth. Als de satellietkaartweergave in Automower® Connect niet correct is of uw Automower®-robotmaaier niet op de juiste positie op uw gazon weergeeft, kunt u dit melden aan Google en hun vragen om een update.

Als u een Automower®-model hebt dat AIM Technology ondersteunt, kan een update van de virtuele kaart gemaakt door AIM Technology, worden geactiveerd in de app Automower® Connect. Informatie over het bijwerken van de virtuele kaart die is gemaakt met AIM Technology

Werk de satellietkaartweergave bij in Automower® Connect

1. Open Google Earth.
  2. Zoom in op het gebied dat Google moet bijwerken.
  3. Selecteer in het menu Feedback.
  4. Beschrijf de wijzigingen die u door Google wilt laten aanbrengen en klik op Verzenden.