Automower®26-02-2024

Ta bort karossen på Automower® 310E NERA och 410XE NERA

Följ de här stegen för att ta bort toppkåpan och karossen på Automower® 310E NERA och 410XE NERA, till exempel om robotgräsklipparen behöver en grundlig rengöring.

Ta bort toppkåpa och kaross

1. Tryck på STOPP-knappen för att stoppa produkten.
  2. Om det behövs anger du PIN-koden. Håll ner kontrollvredet i tre sekunder för att stänga av gräsklipparen. Alternativt kan du använda kontrollvredet för att välja Power off (stäng av) i displaymenyn.
  3. Se till att LED-kontrollampan på kontrollvredet inte är tänd.
  4. Lyft upp toppkåpan från bakdelen och dra den uppåt.

1. Placera en hand över plastkåpan som sitter runt displayen och kontrollvredet för att hålla gräsklipparen stadigt på marken. Var försiktig så att du inte trycker ner kontrollvredet.
  2. Håll i chassits bakre del med den andra handen och lyft karossen med ett snabbt, kort ryck uppåt.

1. Håll i framhjulet med en hand och ta bort karossens främre del med ett snabbt, kort ryck uppåt. Gör samma sak med det andra hjulet.

1. Placera gräsklipparens kaross bredvid chassit eller luta den mot en vägg.

Montera karossen

1. Rikta in karossen i linje med chassit och tryck den på plats.
  2. Rikta in toppkåpan i linje med öppningarna i gräsklipparens kaross och tryck toppkåpan på plats.

Klicka här för att ta reda på hur du rengör din Automower®-robotgräsklippare.

Tveka inte att kontakta din lokala Husqvarna-återförsäljare om du vill ha personlig hjälp med din Automower®-robotgräsklippare.