CEORA™ robotgräsklippare för storskalig skötsel av gräsmattor

CEORA™ robotgräsklippare täcker områden upp till 75 000 m² per dag beroende på vilken gräskvalitet du vill ha, utan några begränsningskablar med hjälp av innovativ GPS-teknik (EPOS). Den unika systematiska klippmetoden ger perfekt gräskvalitet i alla förhållanden, och med fjärrkontroll och hantering kan du njuta av fullständig kontroll var som helst. Vid leasing av CEORA™ ingår stöld- och skadeskydd.

  • Leasingalternativ tillgängligt
  • Gratis 30 dagars provperiod med pengarna tillbaka-garanti
  • 30 dagars HyperCare ingår

Automower® robotgräsklippare för skötsel av gräsmattor i svår och sluttande terräng

Automower® robotgräsklippare täcker mindre områden än CEORA™, klarar sluttningar på upp till 70 % och är ett perfekt val för områden på upp till 6 000 m²/dag beroende på vilken gräskvalitet du vill ha. De använder smart teknik som automatiskt klipper lite gräs åt gången, samtidigt som de gödslar gräset på ett naturligt sätt, vilket ger bättre gräsklippningskvalitet än när du använder traditionella gräsklippare. Levereras också med digital fjärrkontroll och hantering. Stöld- och skadeskydd ingår vid leasing.

  • Leasingalternativ tillgängligt
  • Gratis 30 dagars provperiod med pengarna tillbaka-garanti
Automower 550H

Tillförlitlig drift dygnet runt

Automower® jobbar dag och natt, är väderbeständig och ger bra resultat även i blöta förhållanden. Dessutom stoppar avancerade sensorer klipparen innan faror uppstår. Det professionella gränssnittet skyddar mot obehörig manipulering. Om Automower® blir stulen låses den omedelbart, varpå ett alarm utlöses och den inbyggda GPS-enheten visar klipparens position.

Automower landscape image

Lämna ett grönt avtryck

Eftersom Automower® drivs på el finns det inga direkta utsläpp, vilket bidrar till att avsevärt minska din miljöpåverkan. Dessutom jobbar den tyst. Klipptekniken med vassa, svängande knivar och den innovativa motorn minskar ljudet avsevärt, vilket möjliggör klippning dygnet runt i ljudkänsliga miljöer. Bilden till höger, som är baserad på ett fälttest, visar tydligt skillnaden i hur långt ljudet sprids från Automower® jämfört med en bensindriven klippare. Vill du gå all-in när det gäller hållbarhet? Kolla in våra batteridrivna produkter.

Before & After cutting result with Husqvarna Automower

Ge varje gräsmatta ett mattlikt utseende

Var du än väljer att använda Automower® ger den utmärkta resultat. Genom att klippa gräset en liten bit åt gången ger de tre rakbladsvassa knivarna en gräsmattekvalitet som vanliga knivar inte kan uppnå. Näringsämnena och vatteninnehållet i de små gräsklippen är en ständig källa till gödning för gräsmattan och håller den frisk, lummig och grön. Och tack vare det slumpmässiga klippmönstret och den låga vikten lämnar gräsklipparna inga synliga spår.

Automower 550H

Frigör värdefull tid

Automower® kan vara den bästa investeringen du någonsin gjort. Du frigör arbetstimmar så att du kan ägna tid åt mer kvalificerade uppgifter, och ge mervärde till dina kunder. Dessutom har den, tack vare den robusta konstruktionen, elmotorn och Li-Ion-batteriet som räcker länge, lång livslängd och kräver betydligt mindre underhåll än vanliga gräsklippare, vilket gör att du sparar mycket pengar i det långa loppet.

Fleet Services Inventory iPad Automower

Håll koll på din utrustning

Glöm manuella kontroller. Med vårt digitala hanteringsverktyg Husqvarna Fleet Services™ håller du dig uppdaterad och kan hantera dina batteridrivna maskiner (samt bensindriven utrustning) var du än befinner dig. Via en mobil, surfplatta eller bärbar dator får du tillgång till en kartvy över dina maskiner, detaljerad statistik samt servicehistorik för varje maskin – och du får aviseringar när det är dags att serva maskinerna.

Så här fungerar det

Stockholm, Sverige
Husqvarnas robotgräsklippare Automower® EPOS har gjort det enklare och mer flexibelt att sköta de populära grönområdena på Kungliga Djurgården i Stockholm, tack vare den kabelfria installationen.
Odense, Danmark
I egendomen på 8,5 hektar i Odense i Danmark ser tio robotgräsklippare från Husqvarna till att gräsmattorna och gräset på fotbollsplanen alltid är välskötta.
Edinburgh, Storbritannien
Istället för traktorer har Edinburgh valt Automower® för gräsvård i centrala parker, en kyrkogård och en skola. Och de har överträffat förvaltarnas förväntningar.