Wat is een Husqvarna Fleet Services™-gateway en hoe stel ik deze in?

Wat is een Husqvarna Fleet Services™-gateway?

Een Husqvarna Fleet Services™-gateway is een tablet of een vergelijkbaar apparaat waarop de Husqvarna Fleet Services™ Gateway-app is geïnstalleerd. Deze wordt gebruikt om gegevens van uw machines te uploaden naar Husqvarna Fleet Services™. De gateway kan ook worden gebruikt om nieuwe machines te verbinden met Husqvarna Fleet Services™.

Husqvarna raadt aan een gateway voor Husqvarna Fleet Services™ in te stellen, bijvoorbeeld door het gateway-apparaat op een permanente positie te bevestigen, zoals een muur in het gebied waar de machines worden opgeslagen.

Wanneer de machines aan het einde van de dag naar de opslagruimte worden teruggebracht, worden deze automatisch gedetecteerd en uploadt de gateway de gegevens. Dit is vooral handig als machines overdag buiten het Bluetooth-bereik werkzaam zijn geweest.

Opmerking: De Husqvarna Fleet Services™ Gateway-app is alleen beschikbaar voor Android.

Een Husqvarna Fleet Services™-gateway configureren

Volg de onderstaande instructies om een Husqvarna Fleet Services™-gateway in te stellen:

1. Download de Husqvarna Fleet Services™ Gateway-app van Google Play.
  2. Open de Husqvarna Fleet Services™ Gateway-app. Als u de app voor de eerste keer opent, moet u zich aanmelden met uw Husqvarna Fleet Services™-gebruikersaccount. Dit kan elk Husqvarna-account zijn. Als u veel gateways hebt, raden wij u aan deze in te stellen met verschillende Husqvarna-accounts. Op deze manier kunt u het wachtwoord op één gateway resetten zonder dat u het wachtwoord op al uw gateways hoeft bij te werken (die op verschillende locaties in uw werkgebied kunnen worden geplaatst). Zie Eén Gmail-account gebruiken voor verschillende gateways voor meer informatie over het vereenvoudigen van uw gateway-beheer met Gmail.
  3. Selecteer of het gateway-apparaat moet worden gebruikt als vaste of mobiele gateway.
    • Een stationaire gateway is bedoeld voor gebruik in een werkplaats, magazijn of vergelijkbare plaatsen waar uw machines worden opgeslagen wanneer ze niet worden gebruikt. Zorg ervoor dat het gateway-apparaat is aangesloten op een oplader, dat het scherm is ingeschakeld en dat het apparaat altijd toegang heeft tot wifi.
    • Een mobiele gateway is bedoeld voor gebruik in het veld, zoals in het voertuig dat wordt gebruikt om machines naar het werk te transporteren of door een bestuurder. De app hoeft niet geopend te zijn op de voorgrond; de app kan ook worden gebruikt als het scherm van het apparaat is uitgeschakeld.
  4. Stel desgewenst de locatie in waar het gateway-apparaat moet worden gebruikt.
    • Als u een vaste gateway configureert, raden wij u aan een locatie in te stellen. Dit betekent dat de gateway altijd die specifieke locatie rapporteert voor alle machines die in de buurt zijn geregistreerd.
    • Als u een mobiele gateway configureert, raden we u aan deze stap over te slaan, omdat u waarschijnlijk met de gateway rondloopt en er dus voortdurend nieuwe locaties worden geregistreerd.
  5. Geef uw Gateway een naam Geef uw gateway een unieke naam die gemakkelijk kan worden gekoppeld aan de specifieke gatewaylocatie.

Uw gateway is nu geconfigureerd en begint met het uploaden van machinegegevens en het bewaken van de machinelocatie.

Opmerking: indien nodig kunt u de instellingen later altijd wijzigen. Open de instellingen in de rechterbovenhoek en breng de gewenste wijzigingen aan.