Waarom kan ik de kaart niet zien in de app Automower® Connect?

De kaartweergave, die wordt gebruikt om de bewegingen van uw Automower®-robotmaaier te volgen en om deze op te sporen in geval van diefstal, is alleen beschikbaar wanneer u verbinding maakt met uw maaier via het mobiele netwerk, niet via Bluetooth (met Automower® Connect@Home of Automower® Direct).

Vraag uw dealer om een set voor Automower® Connect te installeren als u deze functie wilt en uw maaier nog niet is aangesloten op het mobiele netwerk.