Waar u hulp kunt vinden als er een foutmelding verschijnt in Automower® Connect of op het display van de maaier

Wat u precies moet doen om een specifiek probleem met uw Automower®-robotmaaier op te lossen, is afhankelijk van de fout die is opgetreden. Soms is het iets eenvoudigs als het verwijderen van een obstakel en het opnieuw starten van de maaier, soms kan het complexer zijn, bijvoorbeeld als er geen lussignaal is of als een deel van de maaier defect is.

Om u te helpen , bieden wij verschillende soorten hulp bij het oplossen van problemen.

Gebruikershandleiding

Productzoeker

Husqvarna Self-Service

Dealer

Gebruikershandleiding

U kunt altijd de gebruikershandleiding raadplegen om te weten wat u moet doen. Alle handleidingen zijn beschikbaar op Husqvarna.com > Ondersteuning. Raadpleeg Probleemoplossing in de handleiding voor instructies over wat u moet doen als er iets mis is met uw maaier of installatie.

Gebruikershandleiding in Automower® Connect

Als u uw product hebt toegevoegd aan de app Automower® Connect, kunt u de gebruikershandleiding in de app vinden onder Meer > Ondersteuning.

Productzoeker

In veel gevallen kan de productassistent in het ondersteuningsgedeelte op Husqvarna.com u naar een oplossing leiden.

Vergelijkbare hulp is ook rechtstreeks beschikbaar in de app Automower® Connect onder Meer > Ondersteuning > Helpcentrum.

De productzoeker openen

Husqvarna self-service

Zoek op de self-service van onze site op Husqvarna.com > Ondersteuning naar hulp bij specifieke fouten en problemen.

Dealer

Als u hulp nodig hebt bij het oplossen van een fout of probleem, of bij het vervangen van een defect onderdeel, aarzel dan niet om contact op te nemen met uw plaatselijke dealer.