Mijn product geeft een foutcode of alarm weer. Wat moet ik doen?

Als uw Husqvarna-product een foutcode weergeeft en u niet zeker weet wat u moet doen, kunt u de productzoeker, de bedieningshandleiding of de Husqvarna Connect-app raadplegen voor meer informatie.

Productzoeker

Voor veel Husqvarna-producten kunt u zoeken naar de foutcode of het foutbericht in de productzoeker die u kunt vinden in het ondersteuningsgedeelte op Husqvarna.com. De productzoeker begeleidt u naar een oplossing.

Open productzoeker

Gebruikershandleiding

U kunt altijd de bedieningshandleiding raadplegen voor informatie over wat u moet doen. Alle handleidingen zijn beschikbaar op Husqvarna.comin het ondersteuningsgedeelte.

Bedieningshandleiding in Husqvarna Connect

Als uw product wordt ondersteund door de Husqvarna Connect-app en u hebt uw product toegevoegd aan de app, dan kunt u de bedieningshandleiding vinden in de app. Als u deze van tevoren downloadt, hebt u altijd toegang tot de handleiding, zelfs als u offline bent.

Om de handleiding te downloaden

1. Open de app en selecteer uw product.
  2. Selecteer het tabblad Ondersteuning en klik op Bedieningshandleiding.
  3. Als u de handleiding wilt downloaden, klikt u op het downloadpictogram.

Husqvarna Connect voor Bluetooth-producten

Als uw product een via Bluetooth verbonden product is en er een fout wordt weergegeven, kunt u het toevoegen aan Husqvarna Connect en er verbinding mee maken via Bluetooth. Er wordt nu een foutmelding weergegeven in het productoverzicht. Tik op de foutmelding voor meer informatie over het probleem en wat u eraan kunt doen.

Sommige producten die zijn verbonden met Bluetooth kunnen u feedback geven wanneer het product onjuist wordt gebruikt.

Opmerking: Dit is alleen van toepassing op producten die worden ondersteund door Husqvarna Connect en die zijn verbonden via Bluetooth.