Koppelingen verwijderen van uw Automower®-robotmaaier

Als u de aansluiting tussen een account van Automower® Connect en een Automower®-robotmaaier wilt verwijderen, moet u de koppeling tussen het account en het product verwijderen. Als u een gebruikte Automower®-robotmaaier verkoopt of koopt, raden wij u aan alle bestaande koppelingen te verwijderen voordat de nieuwe eigenaar de maaier gaat gebruiken.

Er zijn twee manieren om koppelingen uit een Automower®-robotmaaier te verwijderen. Welke manier u moet kiezen hangt af van de vraag of u alle koppelingen met de robotmaaier wilt verwijderen of één koppeling.

Eén koppeling van de maaier verwijderen

Om de aansluiting tussen een account van Automower® Connect en uw robotmaaier te verwijderen, kunt u de opdracht loskoppelen in de app Automower® Connect gebruiken.

1. Open de app Automower® Connect en meld u aan met het account dat u wilt ontkoppelen van de maaier.
  2. Selecteer Meer > Mijn maaiers.
  3. Zoek de maaier die u uit uw account wilt verwijderen en klik op Maaier ontkoppelen.
  4. Bevestig door te klikken op Ontkoppelen.

De koppeling tussen uw account en de maaier wordt nu verwijderd. Alle andere accounts die aan de maaier zijn gekoppeld, hebben nog wel volledige toegang.

Alle koppelingen van de maaier verwijderen

Om alle koppelingen van de maaier te verwijderen, moet u deze verwijderen via het display van de maaier of de app Automower® Connect, afhankelijk van het model maaier.

Koppelingen verwijderen met de app Automower® Connect

1. Selecteer Meer > Instellingen > Automower® Connect.
  2. Selecteer Maaier uit gekoppelde accounts verwijderen.

Koppelingen verwijderen met het display van de maaier

1. Selecteer Accessoires.
  2. Selecteer Connect@Home of Automower® Connect, afhankelijk van de optie die beschikbaar is voor uw maaier.
  3. Selecteer Gekoppelde apparaten verwijderen of Gekoppelde accounts verwijderen.

Per ongeluk de koppeling verwijderd?

Als u uw Automower®-robotmaaier per ongeluk uit Automower® Connect hebt verwijderd, kunt u gewoon het product opnieuw toevoegen. Gegevens van de maaier gaan niet verloren.