Robotmaaiers27/02/2024

Koppeling tussen IFTTT en uw account van Automower® Connect verwijderen

Om de verbinding tussen IFTTT en uw account van Automower® Connect te verwijderen, moet u de service van Husqvarna Automower® uit uw IFTTT-account verwijderen.

1. Meld u aan bij IFTTT met het account dat u niet wilt gebruiken voor het bedienen van uw Automower®-robotmaaier.
  2. Klik op uw e-mailadres om toegang te krijgen tot uw accountinstellingen.
  3. Selecteer My Services > Husqvarna Automower®.
  4. Klik op het symbool instellingen en klik op Verwijderen.

Uw account van Automower® Connect is nu niet meer gekoppeld aan het IFTTT-account.