Robotmaaiers27/02/2024

Koppel het account van uw Automower® Connect los van Amazon Alexa

Volg de onderstaande instructies om de aansluiting tussen het account van uw Automower® Connect en Amazon Alexa te verwijderen. Hiermee worden ook alle gebruikersgegevens die gerelateerd zijn aan de Automower®-vaardigheid verwijderd van Amazon Alexa.

1. De app Amazon Alexa openen.
  2. Tik op het pictogram Meer en selecteer Vaardigheden & Games.
  3. Tik op Uw vaardigheden en tik op de Automower-vaardigheid.
  4. Tik op Instellingen.
  5. Tik op Vaardigheid uitschakelen en bevestig dat u uw account wilt loskoppelen door nogmaals op Uitschakelen te tikken.

Uw account van Automower® Connect is nu losgekoppeld van Amazon Alexa.