Robotmaaiers25/09/2023

Kan niet aanmelden bij mijn nieuwe IFTTT-account met een ander apparaat om mijn Automower®-robotmaaier te bedienen

Als u een nieuw IFTTT-account maakt met de Smart Connections in de app Automower® Connect en u zich vervolgens met een ander apparaat probeert aan te melden bij IFTTT, kunt u problemen ondervinden.

De reden hiervoor is dat wanneer het account is gemaakt, een e-mail wordt verzonden naar het e-mailadres dat u invoert, waarin u wordt gevraagd een wachtwoord voor dat account in te stellen. Het gebruik van het IFTTT-account op hetzelfde apparaat waarop u het account instelt, werkt prima zonder een wachtwoord in te stellen. Maar om het account op een ander toestel te gebruiken, moet u een wachtwoord instellen voor het gemaakte account.

Controleer dus uw Postvak IN op die e-mail en voer een wachtwoord in voor het nieuwe IFTTT-account. Vervolgens zou u zich op al uw apparaten moeten kunnen aanmelden bij IFTTT en de Smart Connections kunnen gebruiken zoals bedoeld.

Zie ook:

Aan de slag met de Smart Connections in de app Automower® Connect