Kan ik de bedieningshandleiding openen zonder toegang tot internet in Husqvarna Connect?

Als uw product wordt ondersteund door de Husqvarna Connect-app en u hebt uw product toegevoegd aan de app, dan kunt u de bedieningshandleiding vinden in de app. Als u deze van tevoren downloadt, hebt u altijd toegang tot de handleiding, zelfs als u offline bent.

Om de handleiding te downloaden

1. Open de app en selecteer uw product.
  2. Selecteer het tabblad Ondersteuning en klik op Bedieningshandleiding.
  3. Als u de handleiding wilt downloaden, klikt u op het downloadpictogram.