Robotmaaiers2/04/2024

Inzicht in maaiprofielen in Husqvarna Automower®-installaties

Maaiprofielen zijn een functie in de Automower® Connect-app waarmee u verschillende configuratieprofielen en instellingen in Husqvarna Automower®-installaties kunt aanmaken en beheren. Dit is vooral handig wanneer u een enkele robotmaaier op meerdere locaties gebruikt of wanneer verschillende instellingen binnen één installatie nodig zijn.

Modellen die maaiprofielen ondersteunen in de Automower® Connect-app

Maaiprofielen kunnen worden beheerd via de Automower® Connect-app voor specifieke modellen zoals Husqvarna Automower® 405X, 415X, 435X AWD en alle Husqvarna Automower® NERA-modellen.

Wat bevat een maaiprofiel?

Een maaiprofiel bevat verschillende instellingen, zoals maaierconfiguraties, kaartobjecten en de bijbehorende instellingen. U kunt meerdere profielen voor één installatie aanmaken of verschillende installaties aanmaken, elk met unieke profielen.

Hoeveel maaiprofielen kunt u aanmaken?

Met de Automower® Connect-app kunnen maximaal 10 maaiprofielen worden aangemaakt.

Toegang tot maaiprofielen in de Automower® Connect-app

1. Open de Automower® Connect-app.
  2. Ga naar Instellingen > Profielen beheren.
  3. Als u een nieuw profiel wilt aanmaken, klikt u op het plusteken rechtsboven.
  4. Schakel indien gewenst eenvoudig tussen profielen.

Maaiprofielen in een EPOS™-installatie van een virtuele grens

Voor Automower® NERA-modellen die zijn uitgerust met EPOS™-technologie, kunnen maaiprofielen worden aangemaakt voor zowel EPOS™-installaties van een virtuele grens als voor instellingen voor begrenzing met een draad. Dankzij deze flexibiliteit kunt u schakelen tussen virtuele- en draadinstallaties zonder dat u de instellingen telkens opnieuw hoeft te definiëren.

Maaiprofielen voor verschillende locaties

Ongeacht of u een begrenzingsdraadinstallatie of een EPOS™-installatie van een virtuele grens hebt, op elke locatie is een laadstation vereist. Als u uw Automower® NERA-robotmaaier met EPOS™-kit op twee of meer verschillende locaties installeert, hebt u op elke locatie ook een referentiestation nodig.

Raadpleeg voor meer gedetailleerde informatie over installaties voor verschillende locaties het artikel Kan ik mijn Automower® -robotmaaier op twee verschillende locaties gebruiken?.

Neem voor persoonlijke hulp met uw robotmaaier contact op met uw plaatselijke Husqvarna-dealer.