Husqvarna Fleet Services™-gegevens importeren in Microsoft Excel

Wanneer u gegevens exporteert uit Husqvarna Fleet Services™, wordt er een csv-bestand gemaakt dat in andere tools kan worden geïmporteerd, zoals Microsoft Excel. Met Microsoft Excel kunt u vervolgens grafieken of tabellen maken waarin het gebruik voor machines, enzovoort wordt weergegeven.

CSV-gegevens importeren in Microsoft Excel

1. Open een Microsoft Excel-werkmap.
  2. Selecteer Gegevens > uit Text/CSV.
  3. Blader naar het CSV-bestand dat u hebt gedownload van Husqvarna Fleet Services™ en dat u wilt importeren.
  4. Klik op Openen.

Opmerking: Zorg ervoor dat u het bestand opent als een CSV-document en met Bestandsoorsprong 65001:Unicode (UTF-8) in de bron voordat u op Laden klikt om de gegevens in de Microsoft Excel-werkmap te krijgen.

Wanneer de CSV-bestanden in Microsoft Excel zijn geïmporteerd, kunt u grafieken maken met bijvoorbeeld het gemiddelde gebruik van machines, machinegebruik per dag en wanneer de machines zijn gebruikt.

Als de verschillende CSV-bestanden in een werkmap worden geïmporteerd in Microsoft Excel, kunt u relaties tussen de verschillende CSV-bestanden maken met behulp van de invoegtoepassing PowerPivot. Hierdoor krijgt u een nog gedetailleerdere diagnose.