Hoe verwijder ik mijn account van Automower® Connect?

U kunt uw account van Automower® Connect eenvoudig verwijderen als u de app Automower® Connect niet langer wilt gebruiken. Houd er rekening mee dat het ook betekent dat u het account verwijdert voor alle andere diensten van Husqvarna waarvoor u zich met dat account hebt geregistreerd, zoals Husqvarna Connect, Husqvarna Fleet Services™, My Pages en productregistratie.

Om uw account van Automower® Connect te verwijderen

1. Open de app Automower® Connect en log in.
  2. Selecteer Meer > Account > Account verwijderen.
  3. Volg de instructies op het scherm om het verwijderen van het account te voltooien.