My Pages11/02/2024

Het e-mailadres van een Husqvarna-account bijwerken op MyPages

U kunt uw e-mailadres voor uw Husqvarna-account en bijbehorende services, zoals Automower® Connect, Husqvarna Connect, Husqvarna Fleet Services™ en productregistratie, bijwerken opMyPages.

Als u het e-mailadres wijzigt bij een van deze services , wordt het e-mailadres ook bij alle andere services gewijzigd.

Volg deze stappen om uw e-mailadres bij te werken:

1. Aanmelden bij MyPages.
  2. Selecteer Mijn profiel in het menu.
  3. Klik op Uw profiel bewerken.
  4. Klik op Verzoek om e-mailadres te wijzigen.
  5. Voer het nieuwe e-mailadres en uw wachtwoord in en klik op Bevestigen.
  6. Open de verificatie-e-mail in uw inbox om de wijziging van het e-mailadres te bevestigen.
  7. Uw e-mailadres voor uw Husqvarna-account en bijbehorende services is nu bijgewerkt.

Zie ook: Waar wordt een Husqvarna-account voor gebruikt en hoe kan ik me ervoor aanmelden?