Het e-mailadres of wachtwoord van uw account van Automower® Connect wijzigen

Om het e-mailadres of wachtwoord waarmee u zich aanmeldt bij Automower® Connect te wijzigen, selecteert u Meer > Account > Gebruikers-ID in de app Automower® Connect en werkt u het e-mailadres en uw wachtwoord bij.

Let op: als u de aanmeldgegevens voor uw Husqvarna-account wijzigt, worden de aanmeldgegevens gewijzigd voor alle Husqvarna-services waarvoor u zich met dat account hebt geregistreerd, zoals Automower® Connect, Husqvarna Connect, Husqvarna Fleet Services™, My Pages en productregistratie.

Zie ook:

Waar wordt een Husqvarna-account voor gebruikt en hoe kan ik me ervoor aanmelden?