Geen e-mails ontvangen van Husqvarna Fleet Services™

Als u geen e-mails van Husqvarna Fleet Services™ ontvangt, controleer dan het volgende:

• Controleer uw rapportinstellingen: Selecteer in de mobiele app het tabblad Instellingen , tik op Rapporten & Meldingen en zorg ervoor dat Weekrapport is ingeschakeld.
  • Controleer de map met spam of ongewenste e-mail in uw e-mailclient.
  • Controleer of het e-mailadres juist is en of dit het adres is dat u hebt geregistreerd voor Husqvarna Fleet Services™.