Een robotmaaier van Automower® uit de 500-serie toevoegen aan Husqvarna Fleet Services™

Om een Automower®-robotmaaier uit de 500-serie toe te voegen aan Husqvarna Fleet Services™ moet u zich binnen het Bluetooth-bereik van de maaier bevinden en de mobiele app gebruiken. Volg daarna de onderstaande instructies.

Opmerking: Een robotmaaier van Automower® kan slechts één actieve Bluetooth-verbinding tegelijk hebben. Zorg ervoor dat niemand anders die een actieve verbinding heeft met de maaier in de buurt is voordat u deze probeert toe te voegen aan Husqvarna Fleet Services™.

1. Open de Husqvarna Fleet Services™-app.
  2. Selecteer het tabblad Inventaris en tik op de drie puntjes in de rechterbovenhoek.
  3. Selecteer Robotmaaier toevoegen.
  4. Selecteer Via Bluetooth.Open de Automower® Connect -app door te tikken op Doorgaan (of tik op Ga naar App Store om de app te downloaden als u deze nog niet hebt).
  5. Schakel de hoofdschakelaar op uw maaier in. Uw robotmaaier van Automower® is nu 180 seconden zichtbaar. Blijf in de buurt van de maaier tot het koppelen is voltooid.
  6. Wacht tot de maaier in de lijst wordt weergegeven. Als de maaier niet binnen ongeveer 30 seconden verschijnt, start u de maaier opnieuw op.
  7. Selecteer de maaier die u wilt toevoegen.
  8. Voer uw pincode in.
  9. Tik op Koppelcode aanvragen.
  10. Geef de maaier een naam in Husqvarna Fleet Services™.
  11. Tik op Gereed.
  12. Selecteer Inventaris en controleer of de maaier nu in de lijst staat.

De maaier is nu toegevoegd aan Husqvarna Fleet Services™

Al opgenomen in een machinepark?

Als u probeert een robotmaaier toe te voegen, maar een melding ontvangt dat deze al in een machinepark is opgenomen, moet u contact opnemen met Husqvarna Support. Een robotmaaier van Automower® kan slechts aan één Husqvarna Fleet Services™-oplossing worden toegevoegd.