Een Automower®-robotmaaier toevoegen aan Google Home

Eenmaal toegevoegd aan Google Home maakt uw Automower®-robotmaaier als vanzelfsprekend deel uit van uw ochtendroutine, de naschoolse activiteiten van uw kinderen, de voorbereidingen voor uw barbecue en vele andere dagelijkse bezigheden.

Alle Automower®-modellen met wifi of mobiele connectiviteit kunnen worden aangestuurd door Google Assistant. Hierdoor is uw robotmaaier een natuurlijk en volledig geïntegreerd onderdeel van uw huisautomatiseringssysteem. Andere Automower®-modellen kunnen ook deel gaan uitmaken van uw smart home wanneer ze zijn uitgerust met een set voor Automower® Connect.

Een Automower®-robotmaaier toevoegen aan Google Home

Om uw Automower®-robotmaaier via Google Assistent te kunnen aansturen, moet u deze eerst als apparaat toevoegen aan uw app van Google Home.

1. Zorg ervoor dat uw Google Home correct is ingesteld.
  2. Tik in de app Google Home op het pluspictogram (+).
  3. Selecteer Apparaat instellen.
  4. Selecteer Werkt met Google en zoek vervolgens naar Husqvarna Automower® in de lijst met beschikbare services.
  5. Als de app Automower® Connect is geïnstalleerd en u op uw apparaat bij de app bent ingelogd, selecteert u Autoriseren om Google toegang te geven tot uw account van Automower® Connect. Als u nog niet bent ingelogd, wordt u eerst gevraagd om in te loggen bij uw account van Automower® Connect.

Hierna maken alle maaiers in uw account van Automower® Connect deel uit van uw apparaten van Google Home en kunnen deze door Google Assistent worden aangestuurd.

Zie Uw Automower®-robotmaaier bedienen met Google Assistent voor informatie over welke spraakopdrachten u moet gebruiken. U kunt elke taal die wordt ondersteund door Google Assistant gebruiken.