De tijd en datum instellen op uw Automower® robotmaaier

Leer hoe u instellingen zoals taal, tijd en datum op uw Automower® robotmaaier kunt bijwerken door de onderstaande stappen te volgen.

De taal kan worden bijgewerkt op het display van de maaier.

De tijd en datum kunnen worden bijgewerkt in de Automower® Connect -app als uw maaier Bluetooth ondersteunt. U kunt ook het display van de maaier gebruiken, afhankelijk van het model Automower® dat u hebt.

De taal instellen met behulp van het display van de maaier

Robotmaaier met toetsenbord

1. Ga in het display van de Automower® naar Menu > Instellingen > Algemeen > Taal.
  2. Selecteer de gewenste taal met het toetsenbord.

Robotmaaier met draaiwiel

1. Selecteer Taal in het menu met behulp van het draaiwiel op de maaier en selecteer de gewenste taal.

Stel de tijd en datum in

In de app Automower® Connect

1. Maak via Bluetooth verbinding met de Automower®-robotmaaier.
  2. Klik op de drie stippen rechtsonder in het scherm.
  3. Selecteer Instellingen > Algemeen > Tijd & Datum.
  4. Selecteer Tijd & Datum of selecteer het potloodpictogram om de juiste tijd en datum in te voeren.
  5. Selecteer Opslaan.

Het display van de maaier gebruiken

1. Ga in het display van de Automower® naar Menu > Instellingen > Algemeen > Tijd & Datum.
  2. Stel de tijd, de datum en de notatie van tijd en datum in met behulp van het toetsenbord van de maaier.

Op maaiers met een draaiwiel kunnen de tijd en datum alleen worden aangepast via de Automower® Connect-app.

Houd er rekening mee dat de maaier niet automatisch schakelt tussen standaardtijd en zomertijd. U moet de tijd handmatig wijzigen.

Neem contact op met uw plaatselijke Husqvarna-dealer als u hulp nodig hebt met uw Automower®-robotmaaier.