De maaihoogte op Automower® Aspire™ R4 robotmaaier wijzigen

De maaihoogte op Automower® Aspire™ R4 is in drie stappen verstelbaar. Plaats de twee maaischijfschroeven in de juiste gaten (1-3), afhankelijk van de gewenste maaihoogte:

• 1 (20 mm / 1-3/16 inch)
  • 2 (35 mm / 1-3/8 inch)
  • 3 (45 mm / 1-3/4 inch)

De maaihoogte instellen

1. Schakel de robotmaaier uit. Zorg dat het led-indicatielampje van de knop ON/OFF uit staat.
  2. Til de bovenkap aan de voorkant op en verwijder deze.
  3. Zoek de torx-sleutel en verwijder deze.
  4. Zet het product ondersteboven.
  5. Draag veiligheidshandschoenen.
  6. Verwijder de 2 schroeven van de maaischijf met behulp van de torx-sleutel. Gebruik geen elektrische gereedschap.
  7. Verwijder de maaischijf.
  8. Monteer de maaischijf op de as. Selecteer een maaihoogte (1-3) en lijn de 2 gaten in de maaischijf uit met de 2 gaten op de as.
  9. Bevestig de 2 schroeven van de maaischijf met behulp van de torx-sleutel. Gebruik geen elektrische gereedschap.
  10. Bevestig de torx-sleutel op de behuizing van het product.
  11. Breng de bovenkap aan.