Robotmaaiers1/03/2024

Apple Watch gebruiken met uw Automower®-robotmaaier

Met de app Automower® Connect Apple Watch hebt u de status van uw Automower®-robotmaaier altijd binnen handbereik – waar u ook bent.

De app Automower® Connect Apple Watch heeft de meest essentiële functies van de app Automower® Connect. Hiermee kunt direct vanaf uw pols uw robotmaaier snel starten, parkeren, stoppen en de status ervan controleren. Als u in de supermarkt bent en uw dochter de hond in de tuin wil uitlaten, hoeft ze niet te wachten tot u thuis bent. Stop de maaier simpelweg met een opdracht van uw Apple Watch. Er is ook een functie waarmee u in een oogopslag de status van uw maaier kunt bekijken met een eenvoudige veegbeweging over het horlogescherm.

Welke maaiers kunnen worden gebruikt met de app van Apple Watch?

De app Automower® Connect Apple Watch is beschikbaar voor alle Automower®-modellen met wifi- of mobiele connectiviteit en modellen die zijn uitgerust met een set voor Automower® Connect. Neem contact op met uw plaatselijke dealer als uw maaier geen set voor Automower® Connect heeft en u er een wilt installeren.

Uw Apple Watch aansluiten op Automower® Connect

Om de app Automower® Connect Apple Watch te gebruiken, moet u eerst de app Automower® Connect op uw telefoon installeren en u daarbij aanmelden en uw maaier koppelen aan de app Automower® Connect.

Als de app Automower® Connect Apple Watch nog niet op uw horloge is geïnstalleerd, moet u de app Automower® Connect Apple Watch zoeken en downloaden in de App Store. Voor informatie over het downloaden van een app van Apple Watch raadpleegt u Apps installeren op uw Apple Watch.

De app Automower® Connect Apple Watch gebruiken

Er is geen configuratie nodig om de app Automower® Connect Apple Watch te gebruiken. Uw horloge geeft actuele gegevens en meldingen van de maaier weer en stelt u in staat uw maaier direct aan te sturen, mits aan de volgende voorwaarden is voldaan:

• U bevindt zich binnen het Bluetooth-bereik van uw telefoon.
  • De app Automower® Connect is geopend op uw telefoon (deze hoeft zich echter niet op de voorgrond te bevinden).
  • U bent aangemeld bij uw account van Automower® Connect.
  • Een ondersteunde maaier is geselecteerd onder Mijn maaiers in de app Automower® Connect op uw telefoon.

Als u wilt overschakelen naar een andere maaier, moet u de andere maaier selecteren onder Mijn maaiers in de app Automower® Connect op uw telefoon.

Niet verbonden

Als niet voldaan is aan de voorwaarden in de bovenstaande lijst, wordt de status van de app Automower® Connect Apple Watch Niet verbonden. Dit betekent dat u uw maaier niet met uw horloge kunt aansturen en dat de weergegeven gegevens afkomstig zijn van de laatste actieve verbinding met de app Automower® Connect op uw telefoon.