Aan de slag met Husqvarna Connect

De Automower® Connect-app downloaden

Download de app via Google Play of de App Store.

Maak een account en meld u aan

Om Husqvarna Connect te gebruiken, moet u een account aanmaken (of een bestaand Husqvarna-account gebruiken) en u aanmelden om de volledige functionaliteit van de app te kunnen gebruiken.

• Open de app en selecteer Aanmelden als u een Husqvarna-account wilt aanmaken. Vul de vereiste gegevens in en tik op Account aanmaken.
  • Selecteer Aanmelden als u al een Husqvarna-account hebt en vul uw inloggegevens in.

U kunt nu beginnen met het toevoegen van producten aan uw account.

Wilt u uw Automower®-robotmaaier bedienen?

Als u op zoek bent naar een app voor uw Automower®-robotmaaier, bekijk dan Automower® Connect. Hij beschikt over alle functies die u nodig hebt om uw maaier op afstand te bedienen.

Wat is het verschil tussen Automower® Connect en Husqvarna Connect?

Zie ook

wat is Husqvarna Connect?

Hoe voeg ik een product toe aan Husqvarna Connect?