Automower®30.04.2024

Tomt batteri – Automower®-feilmelding

Meldingen Tomt batteri vises når produktets gjenværende batterikapasitet ikke er stor nok til å finne ladestasjonen.

Vanlige årsaker til Tomt batteri-feilen:

• Modus for sekundært område: Produktet er i modusen Sekundært område. Endre innstillingen til modusen for hovedområde.
  • Problemer med guidekabel:Hvis en guidekabel er ødelagt eller installert feil, kan det gjøre at robotgressklipperen ikke kan finne ladestasjonen. Kontroller at guidekabelen er riktig installert, og at den ikke er skadet.
  • Feil installering av ladestasjon: Hvis ladestasjonen ikke er riktig installert, kan det hende at gressklipperen får problemer med å dokke. Kontroller at dokkingområdet er flatt, og at det har nok ledig plass foran og på sidene.
  • Feil innstillinger: Innstillingene for å finne ladestasjonen må tilpasses arbeidsområdet. Kontroller for eksempel om innstillingen for korridorbredde er riktig for plenen din.
  • Batterilevetid: Hvis batteriet har nådd slutten av levetiden, må det skiftes ut.

Produktassistenten vår kan hjelpe deg å finne løsningen på det spesifikke tilfellet ditt.

Åpne Produktassistent

Hvis du vil ha personlig tilpasset hjelp med Automower®-robotgressklipperen, kan du kontakte din lokale Husqvarna-forhandler.