Automower®30.04.2024

Ta av karosseriet på robotgressklipperen Automower® Aspire™ R4

Følg disse trinnene for å ta av toppdekselet og karosseriet til Husqvarna Automower® Aspire™ R4, for eksempel hvis robotgressklipperen trenger grundig rengjøring.

Fjern smuss og gress

Før du begynner å demontere robotgressklipperen, må du sørge for at all smuss og alle gressrester fjernes fra produktet.

Ta av toppdekselet

1. Trykk på STOP-knappen.
  2. Hold inne ON/OFF-knappen i tre sekunder for å slå av produktet.
  3. Ta tak i toppdekselet foran, og løft det av.

Ta av karosseriet

1. Fjern vedlikeholdsverktøyet fra produktets karosseri.

1. Hold bakhjulet med én hånd.
  2. Bruk den andre hånden til å finne de to klemmene inne i hullet bak på produktet. Skyv disse klemmene fra hverandre mens du løfter karosseriet.

1. Skyv vedlikeholdsverktøyet inn i de to hullene for å løsne karosseriet.

1. Ta av karosseriet til produktet.

Sett på karosseriet og toppdekselet

• Juster karosseriet i forhold til chassiset, og trykk karosseriet på plass.
  • Juster toppdekselet i forhold til spaltene i produktets karosseri, og skyv toppdekselet på plass.

Klikk her for å finne ut hvordan du rengjør Automower® -robotgressklipperen.

Hvis du vil ha personlig tilpasset hjelp med Automower®-robotgressklipperen, kan du kontakte din lokale Husqvarna-forhandler.