Hekksakser11.02.2024

Slik oppbevarer du hekksaksen utenfor sesongen

Bensindrevet hekksaks

• Fjern alt drivstoff fra produktet. Du kan gjøre dette ved å helle ut drivstoffblandingen.
  • Rengjør produktet og utfør en fullstendig service før du setter det til oppbevaring i lang tid.
  • Sørg for å oppbevare produktet slik at det er beskyttet mot vær og vind.

Batteridrevet hekksaks

• Rengjør bladene for løv og rusk før du setter produktet til oppbevaring.
  • Ta batteriet ut av redskapet, og oppbevar det på et annet sted.
  • Oppbevar produktet horisontalt, eller heng det på kroken hvis det er aktuelt.

Slik vedlikeholder du hekksaksen