Slik oppbevarer du en gresstrimmer og ryddesag utenfor sesongen

Bensindrevet gresstrimmer og ryddesag

• Fjern alt drivstoff fra produktet. Du kan gjøre dette ved å helle ut drivstoffblandingen.
  • Rengjør produktet og utfør en fullstendig service før du setter det til oppbevaring i lang tid.
  • Sørg for å oppbevare produktet slik at det er beskyttet mot vær og vind.

Batteridrevet gresstrimmer og ryddesag

• Rengjør produktet og utfør en fullstendig service før du setter det til oppbevaring i lang tid.
  • Ta batteriet ut av produktet, og oppbevar det separat.
  • Oppbevar produktet horisontalt, eller heng det på kroken som følger med.