Slik legger du en Automower®-robotgressklipper i 500-serien til Husqvarna Fleet Services™

For å kunne legge en Automower®-robotgressklipper i 500-serien til Husqvarna Fleet Services™ må du være innenfor Bluetooth-rekkevidden til gressklipperen og bruke mobilappen. Følg deretter instruksjonene nedenfor.

Merk: En Automower® kan bare ha én aktiv Bluetooth-forbindelse om gangen. Pass på at det ikke er andre med en aktiv tilkobling til gressklipperen i nærheten før du prøver å legge den til Husqvarna Fleet Services™.

1. Åpne appen Husqvarna Fleet Services™.
  2. Velg fanen Produkter, og trykk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Velg Legg til robotgressklipper.
  4. Velg Med Bluetooth.Åpne appen Automower® Connect ved å trykke på Fortsett (eller trykk på Gå til App Store for å laste ned appen hvis du ikke allerede har den).
  5. Slå på hovedbryteren på maskinen. Nå kan Automower® oppdages i 180 sekunder. Hold deg i nærheten av gressklipperen inntil parkoblingen er fullført.
  6. Vent til gressklipperen vises i listen. Hvis gressklipperen ikke vises på listen etter ca. 30 sekunder, må du starte den på nytt.
  7. Velg gressklipperen du vil legge til.
  8. Skriv inn PIN-koden.
  9. Trykk på Henter parkoblingskode.
  10. Gi gressklipperen et navn i Husqvarna Fleet Services™.
  11. Trykk på Ferdig.
  12. Velg Produkter, og kontroller at gressklipperen nå finnes på listen.

Nå er maskinen lagt til Husqvarna Fleet Services™

Allerede inkludert i en maskinpark?

Hvis du får feilmelding om at den allerede er med i en fleet når du prøver å legge til en robotgressklipper, må du kontakte Husqvarnas brukerstøtte. En Automower®-robotgressklipper kan bare legges til én Husqvarna Fleet Services™-løsning.