Automower®22.04.2024

Slik justerer du korridorbredden i en Automower®-installasjon

Når Automower®-robotgressklipperen din følger avgrensningssløyfen eller guidekabelen til og fra ladestasjonen eller gjennom en passasje, kjører den med varierende avstander fra kabelen for å redusere risikoen for å lage hjulspor. Området ved siden av kabelen som robotgressklipperen deretter bruker, kalles en korridor.

Merk at når klipperen beveger seg lands guidekabelen i retning av ladestasjon, er det alltid til venstre for guidekabelen.

Med Automatisk passasjehåndtering justeres korridorbredden automatisk, men for flere modeller kan korridorbredden justeres manuelt, for eksempel hvis det er en smal passasje der gressklipperen ofte setter seg fast.

Slik angir du korridorbredden

Korridoren til avgrensningssløyfen er området ved siden av avgrensningssløyfen, og korridoren til guidekabelen er området ved siden av guidekabelen. Hvilke av disse korridorbreddene som er tilgjengelige og kan justeres avhenger av hvilken Automower®-modell du har.

Du kan stille inn korridorbredden mellom 1 og 9. Fabrikkinnstillingen er 6 for avgrensningssløyfen og 9 for guidekabelen. Hvis du angir verdien til 0, kjører robotgressklipperen rett over midten av guidekabelen.

Klipperdisplay: Installasjon > Avansert > Korridorbredde

Automower® Connect: Mer > Innstillinger > Installasjon > Korridorbredde