Automower®01.03.2024

Slik fjerner du paringer fra Automower®-robotgressklipperen

Hvis du vil fjerne koblingen mellom en Automower® Connect-konto og en Automower®-robotgressklipper, må du fjerne paringen mellom kontoen og produktet. Hvis du selger eller kjøper en brukt Automower®-robotgressklipper, anbefaler vi at alle eksisterende parkoblinger fjernes før den nye eieren begynner å bruke gressklipperen.

Det er to måter å fjerne paringer fra en Automower®-robotgressklipper på. Hvilken måte du velger, avhenger av om du vil fjerne alle paringene til robotgressklipperen eller én enkelt.

Fjern en enkelt paring fra klipperen

For å fjerne koblingen mellom en Automower® Connect-konto og robotgressklipperen kan du bruke kommandoen for sletting av parkobling i Automower® Connect-appen.

1. Åpne Automower® Connect-appen, og logg deg på med kontoen du vil koble fra gressklipperen.
  2. Velg Mer > Gressklipperne mine.
  3. Finn gressklipperen du vil koble fra kontoen, og klikk på Koble fra gressklipper.
  4. Bekreft ved å klikke på Slett paring.

Nå fjernes paringen mellom kontoen og gressklipperen. Alle andre kontoer som er paret til klipperen, har fortsatt full tilgang.

Fjern alle paringer fra klipperen

Hvis du skal oppheve alle paringer med gressklipperen, må du gjøre dette via displayet på gressklipperen eller Automower® Connect-appen, avhengig av gressklippermodellen.

Opphev paringer ved hjelp av Automower® Connect-appen

1. Velg Mer > Innstillinger > Automower® Connect.
  2. Velg Fjern gressklipper fra parede konti.

Opphev paringer ved hjelp av displayet på gressklipperen

1. Velg Tilbehør.
  2. Velg Connect@Home eller Automower® Connect, avhengig av hvilket alternativ som er tilgjengelig på gressklipperen.
  3. Velg Fjern parede enheter eller Fjern parede kontoer.

Har du opphevet paringen ved en feil?

Hvis du har fjernet Automower®-robotgressklipperen fra Automower® Connect ved en feil, er det bare å legge den til igjen. Ingen data om gressklipperen vil gå tapt.