Automower®11.02.2024

Slik får du hjelp hvis en feilmelding dukker opp i Automower® Connect eller på gressklipperens display

Hvilken løsning som er nødvendig for å løse et problem du har med Automower®-robotgressklipperen, avhenger av hvilken feil som har oppstått. I noen tilfeller er det så enkelt som å fjerne et hinder og starte gressklipperen på nytt. I andre tilfeller er det mer innviklet, for eksempel hvis sløyfesignalet forsvinner eller en del av gressklipperen er ødelagt.

Vi tilbyr forskjellige typer feilsøkingsstøtte for å hjelpe deg.

Bruksanvisning

Produktassistent

Husqvarna Self-Service

Forhandler

Bruksanvisning

Bruksanvisningen har alltid informasjon om hva du kan gjøre. Alle bruksanvisningene er tilgjengelige på Husqvarna.com > Brukerstøtte. Sjekk feilsøkingsdelen i bruksanvisningen for å få instruksjoner om hva man skal gjøre hvis noe er galt med gressklipperen eller installasjonen.

Bruksanvisning i Automower® Connect

Du kan se bruksanvisningen i Automower® Connect-appen under Mer > Brukerstøttehvis du har lagt til produktet i appen.

Produktassistent

Produktassistenten på brukerstøttesiden på Husqvarna.com kan i mange tilfeller hjelpe deg med å finne en løsning.

Du kan få lignende veiledning direkte i Automower® Connect-appen under Mer > Brukerstøtte > Hjelpesenter.

Åpne produktassistenten

Husqvarna Self-Service

Søk på selvbetjeningssiden vår på Husqvarna.com > Brukerstøtte for å få hjelp med konkrete feil og problemer.

Forhandler

Ikke nøl med å kontakte forhandleren hvis du trenger hjelp med feilsøking eller hvis du har behov for å skifte en ødelagt del.