Hagetraktor29.04.2024

Slik bruker du cruisekontroll på en hagetraktor

Når du vil stille inn Husqvarna-hagetraktoren til en bestemt hastighet, bruker du cruisekontroll på Husqvarna-hagetraktoren. Dette gjør at du kan ta foten av kjørepedalen.

Cruisekontroll skal bare brukes til å kjøre forover på jevne, rette overflater.

Aktivere cruisekontrollen

MERK: Den følgende delen gjelder bare for hagetraktorer som er utstyrt med cruisekontroll.

1. Trykk ned foroverpedalen. Hold foroverpedalen i en posisjon som gir riktig hastighet for det aktuelle terrenget.
  2. Trekk cruisekontrollen opp, og hold den mens du slipper foroverpedalen.
  3. Slipp låsen for cruisekontroll for å koble inn cruisekontrollen.
  4. Trykk på foroverpedalen for å koble ut cruisekontrollen.