Automower®01.03.2024

Parker gressklipperen ved hjelp av Google Calendar

Mann og gressklipper i hage

Hvis du har planlagt én eller flere hendelser i hagen din og ønsker at Automower®-robotgressklipperen skal være parkert i de aktuelle tidsrommene, for eksempel under en hagefest, kan du nå legge hendelsen(e) til i Google-kalenderen din. Da kan du bruke en Smart Connection-tilkobling i Automower® Connect for å holde gressklipperen parkert mens hendelsen(e) pågår.

Aktiver Smart Connection

1. Trykk på Mer knappen og velg Smart Homei Automower® Connect-appen.
  2. Se Kom i gang med Smart Connection-tilkoblinger i Automower® Connect-appenhvis dette er første gang du bruker Smart Connection eller en IFTTT-applet.
  3. Velg Parker gressklipperen ved hjelp av Google Calendar.
  4. Trykk på glidebryteren Koble til Google for å aktivere tilkoblingen.
  5. Hvis dette er første gang du setter opp tilkoblingen, må du logge på Google-kontoen din og godta at IFTTT får tilgang til Google Calendar og dataene. Angi påloggingsinformasjonen til Google-kontoen du vil koble til IFTTT.
  6. Angi nøkkelordet for parkering av Automower®, det vil si ordet eller setningen som får gressklipperen til å bli parkert når det er angitt i kalenderen.
  7. Velg hvilken kalender du vil bruke.
  8. Velg hvilken gressklipper du vil styre (hvis du har mer enn én gressklipper koblet til Automower® Connect-kontoen din). Kun én gressklipper av gangen kan bli styrt av Smart Connection.
  9. Trykk på Lagre.
  10. Opprett ett eller flere arrangementer i Google Calendar med nøkkelordet som ble angitt i tittelen eller beskrivelsen.

Nå parkeres gressklipperen automatisk hver gang et arrangement med nøkkelordet blir funnet i Google Calendar. Den vil kjøre som normalt når aktiviteten fra kalenderen er ferdig.

Se Google Calendarfor mer informasjon om kalendertjenesten. For øyeblikket er det bare Google Calendar som støttes, men i fremtiden kan vi legge til flere kalendere. (Ved hjelp av IFTTT kan du selvfølgelig alltid lage din egen applet med en ønsket kalender som støttes av IFTTT.)

Deaktiver Smart Connection

For å deaktivere Smart Connection slik at gressklipperen ikke blir parkert selv om kalenderoppføringen passer med parkeringsnøkkelordet, kobler du den bare fra ved å trykke på glidebryteren igjen.