Frontklippere11.02.2024

LED-lampen blinker rødt når kjøregressklipperen er koblet til laderen. Hvordan fikser jeg det?

Når du kobler den batteridrevne kjøregressklipperen til en lader, kan det hende at LED-lampen blinker rødt.

Dette indikerer at batteriet ikke lades.

Slik fikser du at LED-lampen blinker rødt på en batteridrevet kjøregressklipper

1. Vent til batteritemperaturen er innenfor det tillatte temperaturområdet for lading (0–-38 °C).
  2. Koble laderen til kjøregressklipperen, og vent i 48 timer. Kontakt en lokal autorisert forhandler hvis problemet vedvarer.

Hvis batteriet er skadet eller ødelagt, eller hvis det har oppstått en intern feil, må du kontakte en autorisert forhandler.