Frontklippere11.02.2024

LED-lampen blinker gult når kjøregressklipperen er koblet til en lader. Hvordan fikser jeg det?

Når du kobler den batteridrevne kjøregressklipperen til en lader, kan det hende at LED-lampen blinker gult.

Dette indikerer at batteriet ikke lades.

Slik fikser du at LED-lampen blinker gult på en batteridrevet kjøregressklipper

• Sørg for at laderen og produktet er på et sted som er innenfor det tillatte temperaturområdet for lading (0–-38 °C).
  • Hvis laderen kobles til, starter ladingen automatisk når batteritemperaturen er lavere enn 38 °C.

Hvis problemet vedvarer, tar du kontakt med den lokale autoriserte Husqvarna-forhandleren.