Hvorfor trenger jeg appen Automower® Connect for å bruke appen Husqvarna Fleet Services™ med robotklipperen Automower®?

Grunnen til at du må installere Automower® Connect på enheten din (en smarttelefon e.l.) i tillegg til Husqvarna Fleet Services™, er at Husqvarna Fleet Services™ trenger Automower® Connect for å kunne legge til og konfigurere robotklipperen.

For å gjøre det enklere for deg å behandle robotklipperne har vi imidlertid integrert grensesnittet til Automower® Connect i Husqvarna Fleet Services™. Dette betyr at du bare behøver å åpne og bruke Husqvarna Fleet Services™ når du vil legge til eller konfigurere robotklippere.

Merknad: Når du skal bruke Husqvarna Fleet Services™, behøver du ikke å legge til eller konfigurere gressklippere spesielt i Automower® Connect.