Automower®11.02.2024

Hvorfor kan jeg ikke se kartet i Automower® Connect-appen?

Kartvisningen som brukes til å følge bevegelsene til Automower®-robotgressklipperen og spore den i tilfelle tyveri, er bare tilgjengelig når du kobler den til via mobilnettet, ikke når du bruker Bluetooth (med Automower® Connect@Home eller Automower® Direct).

Be forhandleren om å installere et Automower® Connect-sett hvis du vil ha denne funksjonen og gressklipperen ikke allerede er koblet til mobilnettet.