Gressklippere01.05.2024

Hvorfor blinker LED-lampen for feil på gressklipperen?

Hvis du oppdager at LED-lampen for feil blinker på gressklipperen, kan dette har flere årsaker.

Velg problemet som best beskriver ditt problem:

Merk at antallet blink kan variere, avhengig av gressklipperen.

Kniven er blokkert

ADVARSEL: Bruk vernehansker når du håndterer kniven. Skjærebladet er svært skarpt, og det er lett å skjære seg.

Vri tenningsnøkkelen til 0 for å forhindre utilsiktet start. Fjern batteriet, og vent i minst 5 sekunder.

Fjern mulige hindringer, og pass på at skjærebladet kan rotere fritt.

Kontakt en lokal forhandler hvis problemet vedvarer.

Motorturtallet faller for mye, og motoren stopper

For lav klippehøyde fører til dårlige klipperesultater hvis kniven eller klippeaggregatet tar nedi jorden.

Angi riktig klippehøyde:

1. Stopp motoren.
  2. Flytt spaken for klippehøyde for å øke eller redusere klippehøyden.
    FORSIKTIG: Ikke sett klippehøyden for lavt. Skjærebladene kan treffe bakken hvis overflaten på plenen ikke er vannrett.

Produktet/batteriet er for varmt

Stopp produktet, ta ut batteriet, og vent til det er avkjølt.

Merk at antallet blink kan variere, avhengig av gå bak-gressklipperen.

Motoren er overbelastet

Øk klippehøyden:

1. Stopp motoren.
  2. Flytt spaken for klippehøyde bakover for å øke klippehøyden.
  3. Flytt spaken for klippehøyde forover for å redusere klippehøyden.
    FORSIKTIG: Ikke sett klippehøyden for lavt. Skjærebladene kan treffe bakken hvis overflaten på plenen ikke er vannrett.

Batterifeil eller ingen signaler fra batteriet

Sett batteriet inn i produktet på riktig måte, og undersøk batterikontakten. Hvis LED-lampen for feil på batteriet blinker, kan du se batteristatusdiagrammet i bruksanvisningen.

Feil startprosedyre

Hvis motorbremsehåndtaket er koblet inn før motoren starter, slipper du det og venter i ca. 5 sekunder. Trykk motorbremshåndtaket ned igjen for å starte produktet.