Automower®11.02.2024

Hvor finner jeg personvernerklæringen og bruksvilkårene for Automower® Connect?

Du finner personvernerklæringen og bruksvilkårene i Automower® Connect-appen:

1. Åpne Automower@ Connect-appen.
  2. Trykk på Mer > Konto > Juridisk informasjon.
  3. Velg Bruksvilkår eller Personvernerklæring.

Når du oppretter en konto for Automower® Connect eller logger deg på med en eksisterende Husqvarna-konto, innebærer dette en bekreftelse på at du har lest personvernerklæringen vår og godtar bruksvilkårene. Du kan ikke bruke våre digitale tjenester hvis du ikke godtar disse vilkårene.