Hva er en Husqvarna Fleet Services™-gateway, og hvordan konfigurerer jeg den?

Hva er en Husqvarna Fleet Services™-gateway?

En Husqvarna Fleet Services™-gateway er et nettbrett eller en lignende enhet som har Husqvarna Fleet Services™-gatewayappen installert. Den brukes til å laste opp data fra maskinene dine til Husqvarna Fleet Services™. Gatewayen kan også brukes til å koble nye maskiner til Husqvarna Fleet Services™.

Husqvarna anbefaler å sette opp en gateway for Husqvarna Fleet Services™, for eksempel ved å feste gatewayenheten på et permanent sted, som til en vegg i området der maskinene oppbevares.

Når utstyret returneres til oppbevaringsområdet på slutten av dagen, blir dette automatisk registrert, og gatewayen laster opp dataene til Husqvarna Fleet Services™-systemet. Dette er særlig nyttig hvis noen maskiner har kjørt utenfor Bluetooth-rekkevidden i løpet av dagen.

Merk: Husqvarna Fleet Services™-gatewayappen er bare tilgjengelig for Android.

Konfigurering av en Husqvarna Fleet Services™-gateway

Instruksjonene nedenfor forklarer hvordan du setter opp en Husqvarna Fleet Services™-gateway:

1. Last ned Husqvarna Fleet Services™-gatewayappen fra Google Play.
  2. Åpne Husqvarna Fleet Services™-gatewayappen. Første gang du åpner appen, må du logge deg på med en brukerkonto for Husqvarna Fleet Services™. Dette kan være en hvilken som helst Husqvarna-konto. Hvis du har mange gatewayer, bør du konfigurere dem med forskjellige Husqvarna-kontoer. Da kan du tilbakestille passordet på én gateway uten samtidig å måtte oppdatere passordet på alle gatewayene dine (som kan befinne seg på forskjellige steder på arbeidsområdet ditt). Du finner mer informasjon om hvordan du forenkler administrasjonen av gatewayer ved hjelp av Gmail, på Bruk av en felles Gmail-konto for flere gatewayer.
  3. Velg om gatewayenheten skal brukes stasjonært eller mobilt.
    • Tanken er at en stasjonær gateway skal brukes i et verksted, på et lager eller andre lignende steder der maskinene dine befinner seg når de ikke er i bruk. Pass på at gatewayenheten er koblet til en lader, at skjermen er slått på, og at enheten alltid er koblet til et trådløst nettverk.
    • Det er meningen at en mobil gateway skal brukes ute i felten, for eksempel i en bil som brukes til å transportere maskiner til jobb, eller av en operatør. Appen trenger ikke være åpen i forgrunnen. Den kan brukes selv når brukeren har slått av skjermen på enheten.
  4. Om det er ønskelig, angir du hvor gatewayenheten skal brukes.
    • Hvis du konfigurerer en stasjonær gateway, lønner det seg å angi stedet. Da vil gatewayen alltid rapportere den spesifikke posisjonen for alle maskiner som er registrert i nærheten.
    • Hvis du konfigurerer en mobil gateway, bør du hoppe over dette trinnet, siden du sannsynligvis vil bevege deg rundt med gatewayen og dermed får nye posisjoner registrert hele tiden.
  5. Gi gatewayen et navn. Gi gatewayen et unikt navn som er enkelt å relatere til gatewayens spesifikke plassering.

Nå er gatewayen konfigurert og vil begynne å laste opp maskindata og overvåke maskinens posisjon.

Merknad: Om nødvendig kan du når som helst endre innstillingene senere. Du åpner bare innstillingene øverst til høyre og gjør de ønskede endringene.