Husqvarna Fleet-maskinsensoren rapporterer data som ukjente

Når en Husqvarna Fleet-maskinsensor rapporterer data som Ukjent, skyldes dette sannsynligvis at sensoren ikke er riktig konfigurert og må tilbakestilles. Dette problemet er mest vanlig på bensindrevne enheter.

Ukjent-status kan skje av andre årsaker, for eksempel ved bruk av utstyr som ikke er av Husqvarna-merket. Hvis du imidlertid bare bruker utstyr som er av Husqvarna-merke, og statusen Ukjent likevel vises i Bruk av maskinen i Husqvarna Fleet Services™-appen, må du sannsynligvis tilbakestille sensoren.

target="_blank">Slik tilbakestiller du en Husqvarna Fleet-maskinsensor