Er Husqvarna Connect tilgjengelig for produkter uten Bluetooth?

Ja, Husqvarna Connect er tilgjengelig for mange produkter uten Bluetooth. Når du legger produktet til Husqvarna Connect, kan du finne produktinformasjon, brukerhåndbøker, instruksjonsvideoer og relatert tilbehør og deler som passer til produktet. Der finner du også nærmeste Husqvarna-forhandler med kontaktinformasjon og veibeskrivelse.

Noe funksjonalitet er imidlertid begrenset for produkter uten Bluetooth-tilkobling, f.eks. produktstatistikk og alarmvarsler.