Brukeren mottar ikke invitasjon til Husqvarna Fleet Services™

Hvis du registrerte deg på Husqvarna Fleet Services™ og ikke mottok en registrerings-e-post, kan du kontakte den lokale Husqvarna-forhandleren.

Hvis du har invitert en bruker til en eksisterende Husqvarna Fleet Services™-bedrift og brukeren ikke har mottatt en e-post, kan du sende invitasjonen på nytt.

Slik sender du en invitasjon på nytt

1. Logg på Husqvarna Fleet Services™-kontoen din.
  2. Klikk på Brukere i den øverste menyen.
  3. Klikk på Ventende invitasjoner.
  4. Klikk på de tre prikkene ved siden av brukeren.
  5. Klikk på Send invitasjon på nytt.

Det kan være flere årsaker til at aktiveringslinken for bedriften din ikke fungerer:

• Aktiveringslinken din har allerede blitt brukt. Hvis den har blitt brukt, kan du logge på med påloggingsinformasjonen du registrerte deg med.
  • Registreringen har blitt slettet av en forhandlerbruker. Kontakt den lokale forhandleren for å finne ut mer.
  • Invitasjonen din har blitt slettet av en leder i bedriften din.
  • Nettadressen er ikke riktig. Prøv å åpne linken fra registrerings-e-posten igjen.