Automower®01.03.2024

Automower®-robotgressklipperen kobles fra, kan ikke kobles til eller kan ikke pares

Det er enkelt å koble til en Automower®-robotgressklipper ved hjelp av Automower® Connect-appen på en mobilenhet. Noen ganger går det imidlertid galt slik at tilkoblingen eller paringen mislykkes, eller at gressklipperens kobles fra.

Tilkoblings- og paringsproblemer kan ha flere årsaker. Løsningene varierer avhengig av Automower®-modellen, hvordan du prøver å koble til (Bluetooth-, Wi-Fi- eller mobiltilkobling), om du har koblet til gressklipperen før, statusen eller innstillingene for gressklipperen, mobilenheten eller Automower® Connect-appen, Wi-Fi- eller mobilnettverksdekningen, og så videre.

Ofte holder det å bare starte gressklipperen eller mobilenheten på nytt, mens hvis problemet vedvarer eller oppstår ofte, må du kanskje utføre litt feilsøking. Den enkleste metoden for å feilsøke problemet, er å bruke produktassistenten vår. Den veileder deg gjennom en trinnvis løsning basert på de spesifikke forholdene.

Åpne Produktassistent

Hvis du foretrekker å ikke bruke produktassistenten, kan du prøve disse vanlige løsningene for gressklippere som kobles fra, ikke kan kobles til eller ikke kan pares:

• Start robotgressklipperen på nytt.
  • Start telefonen på nytt, og kontroller at du har den nyeste versjonen av Automower® Connect-appen.
  • Hvis det gjelder en Bluetooth-modell, må du kontrollere at du er innenfor Bluetooth-rekkevidden til robotgressklipperen, og at Bluetooth er aktivert på enheten.
  • For modeller med mobiltilkobling, må du kontrollere at mobilenheten og robotgressklipperen har nettverksdekning.
  • For Wi-Fi-modeller må du kontrollere at Wi-Fi-nettverket er koblet til internett.

Mer informasjon: