Robotmaaiers16-5-2024

Wat is er nieuw in de meest recente update van de firmware van Automower® Aspire™ R4?

Door regelmatig de firmware bij te werken, helpt u uw Automower®-robotmaaier in goede staat te houden en krijgt u toegang tot nieuwe functies en verbeteringen die door Husqvarna zijn uitgebracht.

Hieronder ziet u de release-opmerkingen van de meest recente updates van de firmware van de volgende Automower®-modellen:

• Aspire™ R4

Informatie over het bijwerken van de firmware van uw Automower®-robotmaaier met FOTA (Firmware Over-The-Air)

Firmwareversie: 5365688-05A_P005H-SwPkg_54.2

Vrijgave 2024-02

Verbeteringen

• Verbeterd gedrag bij docking in het laadstation.
  • Verbeterd gedrag bij het volgen van de geleidingsdraad.
  • Probleem opgelost waarbij schema's niet worden opgeslagen.

Firmwareversie: 5365688-04A_P005H-SwPkg_48.10

Vrijgave juni 2023

Verbeteringen

• Verbeterd gedrag van de maaier.
  • Verbeterde wifi- en Bluetooth-functionaliteit.

Firmwareversie: 5365688-03B_P005H-SwPkg_48.4

Vrijgave april 2023

Verbeteringen

• Extra hardware-ondersteuning.