Robotmaaiers6-3-2024

Schakelen tussen het gebruik van EPOS™-technologie en de begrenzingsdraad in een Automower®-installatie

Schakelen tussen het gebruik van het draadloze EPOS™-technologiesysteem en de traditionele installatie van de begrenzingsdraad is mogelijk. Elke keer dat u schakelt, worden alle bestaande virtuele grenzen die met EPOS™- of AIM-technologie zijn gemaakt, evenals alle werkgebieden, te vermijden zones en schema's gereset.

Ga als volgt te werk om van systeem te wisselen:

1. Open de Automower® Connect-app en meld u aan.
  2. Selecteer Meer > Instellingen > Accessoires.
  3. Gebruik de schuifregelaar om EPOS™-technologie in of uit te schakelen.

Als u ervoor kiest om EPOS™-technologie uit te schakelen, is er een begrenzingsdraad nodig om de robotmaaier te laten werken. Zodra de maaier in bedrijf is, begint de maaier gegevens te verzamelen voor de virtuele kaart die is gemaakt door AIM Technology.

Om de draadloze EPOS™-technologie te kunnen gebruiken, hebt u het volgende nodig:

• Een Automower® robotmaaier die EPOS™-technologie ondersteunt
  • Een EPOS™-plug-in en een referentiestation
  • De nieuwste firmware-update voor de maaier

Raadpleeg de virtuele installatiehandleiding voor meer gedetailleerde informatie over draadloze Automower®-installaties met EPOS™-technologie.

Wij raden u aan contact op te nemen met uw plaatselijke Husqvarna-dealer voor hulp bij het gebruik van EPOS™-technologie.